Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení CHrlice

6. 6. 2011

Havránek Erik 8: Erik dostal 3 branky. Za první branku nemohl, druhá branka byla smolná, kde mu míč prošel těsně pod rukama a za třetí také nemohl. Pak také podržel tým zákroky, ale sem tam nám i dal nějaké ty nervy, při zmatcích. Dobrý výkon.

Křivák Jakub 7,5: Kuba si odehrál sví, i když se podílel velkou částí na třetím gólu. Sice párkrát zmatkoval při rozehrání, ale i pěkně se zapojoval do kombinací.

Kachlík Marek 8: Mara hrál svoje utkání. Hlídal obranu a párkrát i podcenil míče. Zapojoval se do útoku a rozehrával akce. Slušný výkon.

Koudelka Petr 8: Péťa podcenil první branku, kdy podběhl míč a dostali jsme branku. Následně plnil svoje povinnosti a podával kvalitní výkon.

Marek Milan 7: Milan hrál pouze 30 minut, protože se asi trenérům nelíbila jeho obranná činnost, která také vyústila v branku, ovšem po útocné stránce nehrál špatne.

Marcone Nicol 6,5: Totti neodehrál nejlepší utkání. Míče mu uskakovali a nedařilo se mu rozehrávat. Jeho forma se dnes vůbec neprojevila.

Havránek Marek 8: Mara hrál slušně ve středu zálohy. Zakládal akce, splnil si svoji obranou práci a i sám si šanci vytvořil. Myslím si, že zahrál velice dobré utkání.

Vrábel Patrik 8,5: Patrik ukazuje, že střed pole mu velice sedí. Dobře kombinoval a zakládal akce. Svůj výborný výkon potvrdil nádhernou střelou do šibenice.

Chadima Jan 8,5: Honza zahrál výborné utkání, levou stranu hlídal a domácího kanonýra Wolfa pohodě přehrál. Dal branku z přímého kopu a následně potvrdil únikem sám na gólmana stav na 5:3 pro nás. Také přihrál na 1 gól a vytvořil i jiné šance spoluhráčům.

Vala Lukáš 8: Luke hrál velice dobré utkání. Po hokejovém bodování získal 4 body, za 4 asistence. Sám se také dostal do gólové šance, ale při úniku sám na brankáře míč nastřelil brankáři do břicha. Také se ukázal krásnou střelou levou nohou, ale netrefil. Branku stále nedal a tato série trvá již od přátelského utkání před jarní sezónou.

Lazor Zdenek 8,5: Zdenda zahrál velmi dobrý výkon. Pomáhal si se zálohou a dobře se zapojoval do kombinace. Svým výběrem místa ve vápně napodobil Chicharita a díky tomu dal 2 góle.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-)

(Cháďa, 6. 6. 2011 21:03)

Souhlas hráč zápasu, ale je útočník a útočník musí dávat branki... :-) To prostě nejde zlehčit, třebas hrál fotbalověji, jak Zdena, ale ten dal 2 branky a tím si splnil povinnost a odvedl tu práci co útočník má :-)

:)

(koudy, 6. 6. 2011 20:58)

Jak Chicharita, to se mi líbí:-)..Luke 8.5 bodů pro mě nejlepší hráč zápasu:-)