Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení FC Čebín

29. 5. 2011

Koudelka Petr 8: Péťa chytal po dlouhé době ve velkém fotbale, ale chytal výborně. Pochytal dobré šance soupeře a celkově působil velmi dobrým dojmem.

Němec Lukáš 8: I přesto, že ráno hrál již za svůj tým žáků, tak odehrál naše utkání velmi v pohodě. Lukáš hrál, jako by již rok v dorostu působil, byl opravdu neskutečný a soupeře pohodě zvládl.

Nový Mirek 8: Mira hrál na stoperovi poprvé a doufejme, že né naposled, protože zahrál také úžasne. Bojoval všechny akce soupeře překazil. Byl okopáván a v pohodě si kontroloval hru. Svůj výkon korunoval nádhernou brankou.

Chadima Jan 7,5: Utkání se mu moc nepovedlo, i přesto, že sváděl mnoho soubojů s útocícími hráči, tak jeden nezvládl a ten taky skončil brankou. Měl asi jak každý velký problém s vodou a kolikrát to moc podcenil.

Křivák Jakub 7: Kuba hrál v pohodě, sice v některých situacích zmatkoval, ale také dost soubojů vyhrál. Smůlu měl také při vstřelení branky do vlastní sítě.

Marek Milan 7,5: Milan nehrál vůbec špatne, dobře vodil míč, zapojoval se do obrany a centroval pěkný míče na útocníky.

Nový Onřej 8: Ondra se snažil vytvářet gólové šance útocníkum, hlídal si střed a kolikrát si z hráčů Čebína. Je také jeden z těch, který zaskočil za chybějící hráče.

Vrábel Patrik 8: Paťa hrál s Ondrou dobrý fotbal ve středu, hlídal si střed a zakládal útoky.

Volec Ruda 7,5: Na Rudovi šlo vidět, že již pěkně dlouho nehrál velkou kopanou, ale i přesto hrál dobře. Zapojoval se do útok a i do obrany. Navíc nemohl využít svojí největší zbraň a to kouzelní s míčem díky spoustě vody.

Marcone Nicol 7,5: Niki dal branku a asi to je vše co dobrého udělal, protože následnými 3 šancemi pohrdl. Možná mu útok nesedl, protože jej nikdy nehrál a to se projevilo i v tom, že byl stále v Ofsidu.

Kubečka Adam 6,5: Adam se snažil a to je asi všechno. Asi se mu nemůžeme divit, protože na útoku nikdy nehrál, neboť je obránce, ale v situaci našeho trenéra, kdy neměl žádné  jiné hráče musel Adama dát do předu. I přesto, že ráno hrál za žáky, dorost pohodě uběhal.

 

Celý tým zaslouží velkou pochvalu za bojovnost a zvláště děkujeme za záskok Ondřeje Nového, Rudy Volca, Adama Kubečky a Lukáše Němca.

Hodnocení nepíše trenér... Za obsah zodpovídá Honza Chadima. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:)

(koudy, 29. 5. 2011 21:02)

Jde vidět od koho se Péťa učí:)..Od nejlepšího golmana světa Edwina Van der Sára z Manchesteru United :)..Oba dva jsou stejnými typy :-)) :D