Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení Líšeň

23. 5. 2011

Havránek Erik 8,5 - Erik dneska v brance zazářil. Svými zákroky jisto jistě odkoukaný od Ondřeje Pavelce podržel  velmi náš tým. Krom pár zaváhání v rozehrávce, zahrál velmi dobrý výkon.

Křivák Jakub 8 - Kuba si odehrál sví. Hlídal útocníky snažil se je zastavit a také se mu to dařilo.

Koudelka Petr 8,5 - Petr zahrál kvalitní utkání. V obraně to mlel a útocníkum nedával šance. Navíc hasil zaváhání druhého stopera Marka Kachlíka, a tak jsem s jeho výkonem velmi spokojen.

Kachlík Marek 8 - Marek hrál svoji normu výkonu, bránil a zakládal útoky. Střídal již ve 30 minutě kvůli nataženému svalu, a tak toho nemohl víc předvést  

Nový Mirek 8,5 - Mira zahrál velmi dobře. Hlídal si útocníky, nenechal jim nic. Zakládal útoky a krom pár špatných rozehrávek hrál velmi dobře.

Vrábel Patrik 8,5 - Patrik má poslední dobou velmi dobrou formu a dnes to stvrdil velmi dobrým výkonem. Nejprve na záloze, kde neměl tolik míčů a po té na obraně, kde se velmi ukázal.

Havránek Marek 8,5 - Dnešní Marek a Marek z minulého zápasu se nedá vůbec srovnávat… Marek hrál velice dobře. Zapojoval se jak do útocných akcích, tak i do obrané činnosti. Sám také rozhodl zápas vstřelenou brankou.

Jelínek Roman 8,5 - Roman odehrál svoje. Rozehrával míče do útoku, zodpovědně bránil. Dobrý výkon.

Chadima Jan 8,5 - V záloze nedostával příliš míčů, protože se hrálo spíš jen přes střed, ale jeden míč dostal, ale šanci nevyužil. Po přechodu na stopera udělal s Petrem nerozbitnou obranu s podporou Erika. Střídající hráči neměli příliš šancí se přes ně dostat.

Kroupa Josef 8 - Dnes neměl Pepa svůj den. 2 šance plus neproměněná penalta. Jinak se dostával do příležitostí odehrál dobrý match, až na zakončení.

Lazor Zdenek 8 - Zdeňkovi se dnes také vůbec nedařilo. Nedokázal zkrotit míč a nic moc nevytvořil. Navíc měl vyloženou šanci, kterou taky nedal.

Marcone Nicol 8,5 - Střídal ve 30 minutě a nemohl se dostat do zápasu všude byl pozdě. Hráči ho předbíhaly, ale v druhém poločase, již začal hrát, ač to nebylo úplne ono. Svůj výkon si vylepšil krásnou brankou v závěru zápasu.

Marek Milan 8 - Hrál 30 minut a zahrál dobře. Více se zapojoval do útocných akcí, než do obranných. Myslím, že hrál dobře.

Hodnocení nepíše trenér... Za obsah zodpovídá Honza Chadima.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nechápačka

(LOL, 29. 5. 2011 21:03)

Tak to nechápu, u Milana M. je že hrál dobře a má 8 a u Zdeňka L. je že hrál špatně a má 8 :D Zamysli se nad tím.