Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení Slovan Brno

2. 5. 2011

Havránek Erik 7 - V utkání nás kolikrát podržel, až na menší úlety při rozehrávání. Za inkasované góly nemohl, myslím, že odehrál slušné utkání.

Kachlík Marek 7,5 – Dal první gól, odehrál slušný zápas a dobře se zapojoval do útočných akcí.

Koudelka Petr 7 – Koudy si odehrál co měl. Nic nepokazil a dobře rozehrával útočné akce. Podílel se na druhým gólu.

Vrábel Patrik 7 – Patrik odvedl dost práce na pravé straně, ale nehrál ani špatně, ale zase ani ne skvěle. Útočící hráči přes něj neprošli. Akorát někdy zbytečně komplikoval situace a zmatkoval při rozehrání.

Nový Mirek 7 – Mira zahrál slušné utkání. Držel si levou stranu a dobře tam spolupracoval s Honzou. Měl dobrý výpady do útoku a centry.

Marcone Nicol 7 – Stále to není ten pravý Niki. Nedaří se mu a nedaří, ale to neznamená, že odehrál špatné utkání. Měl pěkný výlety do útoku a dobře se vracel.

Havránek Marek 7 – Od Mary jsme zvyklý na lepší výkony, dnes neodehrál nejlepší utkání, ale i přesto byl platný a nepostradatelný ve středu zálohy. Asistoval u třetího gólu krásnou kolmicí na útočníka za obranu.

Kroupa Josef 7,5 – Pepa nehrál špatně dobře si počínal ve středu zálohy, ale málo podporoval obranu a často nechal s Markem útočníky utéct na naše obránce. Dal pěkný třetí gól.

Chadima Honza 7,5 – Honza odvedl velmi slušný výkon, v čem mu také pomohli hostující hráči, kteří mu nechávali odkrytou levou stranu. Sice se přes levou stranu nehrálo, tak často, ale i přesto všechny branky padly právě tam. Honza nahrál na 2 góle a jiné gólové šance vytvořil. Sám se také dostal do střelecké pozice.

Vala Lukáš 7,5 – Lukášovi to ne a ne spadnou, ale odehrál velmi slušný výkon, který korunoval hned při naší první akci únikem obráncům a krásnou přihrávkou přihrál na gól. Následně odvedl dost práce a šel si i pro penaltu, ale rozhodčí nesmyslně nepísknul, a tak se Lukášovi stále nedaří v koncovce a i dnes spálil šanci. Doufejme, že už tu smůlu přetrhne.

Lazor Zdeněk 7 – Utkání se mu nepodařilo. Snažil něco vymyslet, ale dnes to prostě nešlo. Měl zásluhu na prvním gólu kdy si zbíhal, ale obránce míč před ním uklidil do vlastní brány.

Jelínek Roman 7 – Přišel do druhé půle a velmi dobře nahradil Nikiho. Odvedl dobrou práci na pravé straně.

Křivák Jakub 7 – Kuba zahrál v druhé půlce dost dobře, soupeře přes sebe nepustil a pěkně rozehrával.

Marek Milan 7 – Milan přišel na 35 minut a šlo velmi vidět, jak chce ukázat co vněm je hrál velice dobře a snažil se podporovat na záloze útok. V 85´ minutě nebyla na něj písknutá penalta se slovy rozhodčího „Před koncem utkání nepísknu penaltu“ a to Milana naštvalo.

Valenta Martin 6,5 – Valy přišel na 15 minut a snažil se máknout. Jde vidět, že opravdu dlouho nehrál fotbal, a tak jeho schopnosti zatím nejsou zrovna nejlepší, ale jde na něm vidět, že chce být lepší a velice se snaží.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:)

(Luke Vala, 3. 5. 2011 13:18)

Hodnoceni dobre

:)

(koudy, 2. 5. 2011 16:13)

pěknéé hodnoceníí :)

:D

(N.Marcone, 2. 5. 2011 21:21)

nwm nwm :D ja chcu Angelinu Jolie :D

Re: :D

(Správce, 2. 5. 2011 21:26)

A to je ono Niki!!! :-D

Totti

(kamas, 2. 5. 2011 18:34)

Najdite Nicimu ženskou a jeho výkony půjdou o 100% na horu.............

Re: Totti

(Správce, 2. 5. 2011 19:57)

Jo to si taky myslím, ale on je hrozně vybíravej :-D Koudy: díky :-)