Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení Vyškov

20. 5. 2011


 

Havránek Erik 4 - Erik je jeden ze dvou hráčů, kteří opravdu dřeli a věnovali se zápasu. Erik předváděl dobrý zákroky a kdyby tyto zákroky nepředvedl, kdo ví, jestli by výsledek nebyl mnohem vyšší.

Vrábel Patrik 4 - Patrik je druhý hráč, který hrál a snažil se aspoň nějak podržet tým. Hráči přes něj takřka nepřešli. Jediné zaváhání byla zbytečná klička vedle vápna, z které jsme obdrželi branku.

Koudelka Petr 3 - Petr neměl svůj den. I když se snažil, stále byl i s druhým stoperem pozadu, a tak to měli útocící hráči snadnější. Také měj jeden kiks, při brance na 2:5, kdy si zahrál Joga Bonito.

Kachlík Marek 3 - Marek se moc nepředvedl, krom proměněné penalty, nezahrál kdo ví, jak dobře a proto taková známka. Vytvářel dost chyb.

Nový Mirek 3 - Mirkovi to také dnes nehrálo, asi tak jak celému týmu. Nedařilo se mu rozehrávat a v mnohých situacích zmatkoval. Mirek se i přesto nevzdal a šlo vidět, že bojuje.

Jelínek Roman 3 - Roman zahrál takový pohodlný výkon. Asi, jak všem tak i jemu se nic nedařilo.

Havránek Marek 2,5 - Marek zahrál jedno z nejhorších utkání. Skoro vůbec se nezapojoval i s kolegou ze středu do obrané práce, a tak střed dost hořel. Krom toho se moc neovládal a gesty k trenéru korunoval špatný výkon.

Kroupa Pepa 3 - Pepa se snažil podporovat útok, ale zapomínal na zadní vrátka společně s Markem. Svůj výkon aspoň vylepšil krásnou střelou do šibenice.

Chadima Jan 3 - Honza také nic nepředvedl. Spíš nedostával moc balónů do lajny a když dostal, tak hned nahrál dál.

Vala Lukáš 2,5 - Odehrál 30 min a dostal nesmyslně červenou kartu. Opravdu tým nepodržel.

Lazor Zdenek 3 - Zdena měl těžkou úlohu v útoku, po té co ho Lukáš opustil musel vše brát na sebe, ale i tak si s míčem moc nerozuměl. Krom toho udělal 2 penalty a 1 si vstřelil.

Křivák Jakub 2,5 - Došel na 20 minut a zapojil se do obrané práce. Nějak moc dobře se mu nevedlo.

Marek Milan 2,5 - Milan hrál také 20 minut a zapojil se do žalostné hry, ve které nic nevymyslil.

 

Hodnocení nepíše trenér... Za obsah zodpovídá Honza Chadima.


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:)

(koudy, 20. 5. 2011 14:31)

Pohoda ;)