Jdi na obsah Jdi na menu
 


Medlánky

13. 7. 2011

Havránek Erik 2: Erikovi se utkání nepovedlo a ani on nepředvedl dobrý výkon, asi jak celý tým. Dva góle byly taky ostudné, ale psychický tlak na něj, taky působil.

 

Kadluba Ondřej 2,5: Ondra hrál první utkání v dorostu a nezahrál nejhůř, ale hráči mu také unikali.

 

Nový Mirek 1,5: Mira byl na hřišti skoro jen do počtu nemohl odkopnout balón kvůli nataženému svalu, ale když v druhém poločasu 3 vystřelil dělovici na soupeřovu bránu, hned dokázal, že bolest nemůže být tak strašná a že se mu jen nechtělo.

 

Chadima Jan 2,5: Snažil se aspoň trochu držet obranu, kdy mu v tom moc hráči nepomohli, ale i on odehrál špatné utkání a kolikrát na něm bylo vidět znechucení a tak také chyboval.

 

Křivák Jakub 2: Kuba se také nějak výrazně nepředvedl hráče pouštěl za svá záda a rozehrávka mu stále dělá problémy.

 

Jelínek Roman 2,5: Roman se snažil něco uhrát na levé straně, ale i jemu se nedařilo kromě výpadku do útoku a přihrávce na jeden gól.

 

Havránek Marek 3,5: Marek, jediný hráč na hřišti, který chtěl hrát a něco se stavem udělat, ale kromě branky stejně nic víc nemohl udělat.

 

Vrábel Patrik 2,5: Patrik se také snažil něco vymyslet, ale nepomohlo to a odehrál podobný výkon, jako ostatní spoluhráči.

 

Marek Milan 2: Milan zahrál velice špatne, všude byl pozdě míč mu uskakoval a když chtěl rozehrát zmatkoval. Opravdu se mu utkání nepovedlo.

 

Marcone Nicol 2: Niki, také nepředvedl kdovíjak dobrý utkání, míč mu stále odskakuje a zpracování je jeho velkým soupeřem.

 

Hodnocení nepíše trenér... Za obsah zodpovídá Honza Chadima.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář