Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nicol Marcone/Totti v Bučovicích

22. 4. 2011

Interview s Nicol Marcone (Totti)

p4010183.jpg

Čauko

Zdar :-)

Máš rád klub FC Bučovice?

Jo mám :-D

V čem by se měl klub zlepšit?

Nějakého bohatého sponzora najít a všechno zlepšit :-)

Jaký máš názor na nový trenéry pana Vrábela a pana Havránka?

S trenéry nemám žádný problém… Jsou fajn, snaží se a to jde vidět… Míváme úplně jiný tréninky, jiný styl atd…, než předtím od pana Kachlíka tím nechci říct že byl špatný, naopak taky byl dobrý…..

Před jarní sezónou jsi měl namířeno do týmu, který hraje ve spodu naší skupiny? Proč jsi chtěl odejít?

Měl jsem problémy, necítil jsem se dobře v tréninkách, jednou jsem se i pohádal trošku s trenérem… Pak jsem byl i 3krát po sobě na střídačce a moc se mi to nelíbilo….

Řekl by jsi nám hlavní důvod toho, že jsi přestup nepodepsal a nadále hájíš naše barvy?

No bylo to moc těžký všechno bylo nachystaný, přestupný list a všechno, už jsem to měl jenom podepsat…, ale chtěl jsem tomu dát ještě týden, abych si to rozmyslel… No a prostě sem to odmítnul, ovšem byli trošku naštvaní už se mnou počítaly… Důvod byl asi ten, že v týmu je hodně dobrých kluků, se kterýma se vždycky rád pobavím, zasměji se na tréninkách a asi kvůli nim jsem to neudělal…:-)

Tuhle sezónu hrajeme 1. třídu skupiny A, hrály jsme proti všem soupeřům… Kdo je pro tebe náš největší rival? A kdo naopak nejmenší?

Podle mě náš největší rival není nikdo…! Máme takový tým, se kterým na 1. místo máme a umíme si to zahrát… Stačí jenom dát do teho srdce, síly, nehádat se a dávat góle... Bohužel ne vždycky tohle na hřišti 100% dáváme i já sem to někdy nedával…, ale teď začala druhá polovina sezóny a myslím že jsme na dobré cestě……:-)

I přesto, že máme velkou ztrátu na první celek, myslíš si, že máme tým, který by mohl hrát o třídu výš, nebo-li krajský přebor?

Na 1 místo myslím že máme…. Pak hrát o třídu výš by bylo moc pěkné... :-)

31395_100326216680435_100001091700446_1025_3141188_n.jpgAsi každý ví, že tvůj nejoblíbenější hráč je Francesco Totti, proč zrovna on?

Už od mala jsem ho zbožňoval, všechno co dělal, dělá… Mám rád jeho charakter, hlavně jeho styl úplně všechno… :-) Všechno co pro As Roma udělal… Jenom blázen by odmítnul přestup s As Roma do Real Madrid on však kvůli lásce zůstal a řekl všem lidem zůstanu tady navždy…………:-)

Tvůj oficiální post je pravý záložník proč zrovna tento post i přesto, že Totti hraje útok?

Libý se mi ten post, hodně se tam naběhám atd… I když bych raději chtěl hrát Útok, ale to nevadí možná se tam časem dostanu… Totti, když byl malý, tak taky hrál zálohu, až pak časem se zjistilo, že je to vrozený útočník…… :-)

logo-as-roma-738231.gifAS Řím to je tvůj vysněný klub? Čím si tě získal, jako svého fanouška?

Kam de Totti tam půjdu i já… Ale Totti s AS Roma nikdy neodejde takže budu pořád navždy fandit AS Roma :-) Až on ukončí kariéru a přestane hrát fotbal, tak já přestanu hrát FIFU :-D, ale to si minimálně ještě 3 roky počkám. :-D




Hrál jsi v nějakých jiných klubech kromě Bučovic?

Ano!!! V Itálii za klub Savignano…

Když jsi hrál v Itálii, jak by jsi srovnal naši úroveň?

Naše úroveň je proti jim úplně jinačí…………….Tady si chodíš na tréninky, kdy chceš a jak chceš……V Itálii, tam pro mne jezdil autobus a zavezl mne až na stadion měli jsme 5 hřišť, umělá tráva, pískoviště, 2 trávníky, hala, když jsi nešel na trénink musel jsi poslat SMS trenéru, že nemůžeš, aby s tím počítal… Mívaly jsme 3-4 tréninky.  Pondělí, Úterý, Čtvrtek, Pátek. Styl tréninku a jak se tam dělá je fakt něco…….Když jsem tam byl poprvé a viděl jsem co všechno dělají, tak jsem myslil, že tam budu za idiota…… Pak časem to bylo lepší a lepší…..Než jsem si mohl zasloužit zahrát, tak mě to trvalo 4 měsíce… Jinak sem chodil jenom na tréninky…. Bylo nás tam asi 40 lidí, z teho se vytvořilo A,B .Co jsem tam měl rád je, že trenéři dělaly maximum, aby ses fakt zlepšil…. Za ty dva roky co sem tam byl sem dal 3 góle… Výborná zkušenost. :-)

Byl jsi tam spokojený, nebo Bučovice jsou prostě Bučovice?

Spokojený jsem byl jenom na tréninkách. :-) Jinak jsem býval doma a nikam jsem nechodil neměl jsem tam žádný kámoše……Spíš jsem hodně jezdil na motorce venku…

15300_100165656696491_100001091700446_189_1196900_n.jpgVšem je známo, že jezdíš na motorce, jaké jsou tvé největší úspěchy a v jakých třídách?

Asi nejlepší úspěchy byli, když jsem byl Mistr české republiky v minibajkách a v Evropě  5, pak jsem přešel na 125 a tam jsem byl 2 v juniorech v české republice atd…….. :-)

Za jak dlouho tě budeme moci vidět v MOTO GP?

To bohužel nevím teď je to velmi špatný. Sponzorů je velmi málo… A peněz moc není.  Jedná se o miliony… Uvidíme, ale hodně doufám, že se to podaří… :-)

Máš ještě jiné koníčky kromě MOTO a FOTBALU?

Nemám :-)  

Vyber:

Shakira - Angelina Jolie: Angelina Jolie

Sparta - Slavia: Sparta

Coca Cola - Vodka: Coca Cola

Blondýna - Bruneta: Bruneta

Adidas - Nike: Adidas

Gel - Lak: Gel

Umělá tráva – Přírodní tráva: Přírodní tráva

Řím – Londýn: Řím

Itálie – Španělsko: Itálie

Disco – Pizzerka: Pizzerka

Něco z kabiny:

Největší:       Elegán - Lukáš Vala

                    Šampón - Honza Chadima

                    Kecal – Marek Kachlík

                    Komik – Marek Havránek

                   Pařmen – Zdena Lazor

                    Kliďas – Kuba Křivák

                    Babař – Lukáš Vala

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:)

(Mamka , 26. 4. 2011 15:25)

Ok, jdi do toho pohlave a makej :)

:-)

(kamas, 22. 4. 2011 22:27)

ještě na sobě zapracuj ve škole a bude seti dařit i ve fotbale,ale jinak máš trenikovou píli dobrou,trochu zapracuj na technice a bude to ok.

Něco z Kabiny

(Lukáš Vala, 22. 4. 2011 12:29)

Niky dík moc :D