Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview FC Bučovice - FC Rudice

16. 4. 2011

Preview FC Bučovice - FC Rudice

            Naši dorostenci nastoupí v nedělním utkání na domácí půdě, kde přivítají méně kvalitní tým, který sídlí o 11 příček za námi, nebo-li na posledním místě tabulky. První vzájemné utkání dopadlo lépe pro nás, kdy jsme vyhrály nejtěsnějším rozdílem 4:3. V tomto zápase by se také mohli už probudit naši útocící hráči, kterým se příliš nedaří a také by jsme už mohli ukázat super výkon a vyhrát vyšším rozdílem, než v zápase s Kunštátem, po co jsme minulý týden vyhrály pouze 2:1. Ovšem tady s námi hrají: fanoušci, kvalitní velké hřiště a plně doufáme, že nás i počasí nezklame a budou krásné fotbalové podmínky, za kterých můžeme předvést výkon, na který jsou zde zvyklý. Budeme se také snažit vylepšit domácí statistiky, kdy jsme z 8 zápasů 6 vyhrály, 1 prohrály a 1 remízovaly. Tento zápas bude pro nás povinností získat 3 body a zároveň se  pořádně připravit na další utkání, které hrajeme v Rousínově, který sídlí o 2 body za námi na 4. místě. Ovšem i minulé kolo, klopýtl náš největší rival a to hráči z Vyškova B, a tak na ně ztrácíme již jen 5 bodů, ale stáhnout i takový náskok bude velmi těž. Doufejme tedy, že se naši borci konečně pořádně ukáží a aby to tak bylo, určitě budou potřebovat podporu vás fanoušků. Všichni co mají rádi kopanou a chtě podpořit kvalitní fotbal jste zváni.


Soupiska na zápas: Havránek E., Kachlík M., Havránek M., Chadima J., Vrábel P.,Marcone N., Nový M., Kroupa J., Vala L., Lazor Z., Koudelka P., Němec L.,

 Zranění, absence na zápas: Do tohoto utkání nenastoupí již Jelínek Roman, který pozastavil činnost za naše barvy. Dále, také nenastoupí Milan Marek a Kuba Křivák, kteří jedou na závod gymnastiky za školu.

Zápasové menu: Dorost: FC Bučovice - FC Rudice

                            Výkop: 17.4.2011 ve 13:30

                            Stadion: Hájek Bučovice

                            Zápas z hlediska tabulky: 3. - 14.

                            Muži: FC Bučovice - FC Kyjov

                            Výkop: 17.4.2011 v 16:00

Tip správce: 5:0

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář