Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview FC Bučovice - Slovan Brno

28. 4. 2011

Preview FC Bučovice - Slovan Brno

            1. Máj lásky čas!!! Tento den, nebude jen ve znamení lásky, klidu a svátku práce, ale tento den poteče i pot, protože naše dorostenecké mužstvo se utká s brněnským mužstvem Slovan Brno. Hráči budou muset zapomenout na to, že je den klidu a budou se muset plně soustředit na toto fotbalové utkání, protože náš soupeř nepatří mezi ty co si jedou na hřiště soupeře ve vrchní části tabulky, jen tak zahrát a pokud se štestí přikloní, tak si případně odvézt i nějaké body. Slovan Brno určitě pojede do Bučovic s tím, že tu minimálně uhrají bod, či více.

            Ovšem naši hráči budou povinni získat všechny 3 body a udržet se v boji o 3. flek, který jsme minulý týden ztratili, po té co jsme prohrály s Rousínovem. Na soupeře z Rousínova ztrácíme 1 bod, který bude i tak těžký stáhnout, abychom jsme se dostali na 3. místo. Avšak nedělní soupeř sídlí na 5. místě a ztrácí na nás 4 body, které bude chtít jisto jistě stáhnout a bojovat tak o lepší umístění. V prvním setkání na podzim skončilo utkání nerozhodně 1:1, ale toto utkání bylo velice smolné. Byla velká škoda, ztracených bodů v tomto zápase, a tak nemůžeme dopustit nějaké komplikace a musíme jednoznačně vyhrát a doufat v případnou bodovou ztrátu týmu před námi.

            Dále, také doufáme ve zlepšení hry, koncentrace týmu a přístupu ke hře, protože poslední výkon našeho týmu byl podúrovní a velice špatný. Doufáme, také v podporu vás fanoušku, kteří si určitě nenecháte ujít toto utkání a podpoříte naše borce.

 

Soupiska na zápas: Havránek E., Havránek M., Chadima J., Vrábel P., Marcone N., Nový M., Křivák J., Kroupa J., Vala L., Lazor Z., Koudelka P., Němec L., Marek M., Valenta M., Kachlík M., Jelínek R.

 

Zápasové menu: Dorost: FC Bučovice - Slovan Brno

                         Výkop: 1.5.2011 ve 14:00

                         Stadion: Hájek Bučovice

                         Zápas z hlediska tabulky: 4. - 5.

                         Muži: FC Bučovice - FC Tvrdonice

                         Výkop: 1.5.2011 v 16:30

 

Zraně, absence na zápas: Momentálně není nikdo zraněný ani nehlásí absenci, a tak do zápasu budou moci nastoupit všichni hráči.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář