Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview FC Bučovice - Tišnov

30. 3. 2011

V neděli 3.4.2010 ve 13:00 odehrají naší dorostenci první mistrovské utkání jarní části na domácím hřišti kde přivítají tým sídlící o bod za námi, tak že tento zápas lze charakterizovat, jako boj o 3. místo. S Tišnovem na podzim naši hráči vydržely 3 body po velice slušném výkonu obrany. Nyní však hrajeme doma, tak doufáme, že budeme tentokráte útočit my a jen zřídka budeme soupeře pouštět do nějakých útočných akcí. 3 body z utkání jsou velice povinný při udržení se v boji o první flek, na který ztrácíme již 10 bodů.

            Proti nám však hraje to, že jsme odehrály po podzimní části pouze pouhý 1 zápas se Spartou Brno. Škoda zrušeného zápasu z minulé neděle s Bzencem, zde se měli zkusit nové herní kombinace a změny v sestavě, avšak budeme muset v neděli hrát bez zbytečného riskování.  Všichni co mají rádi fotbal a chtějí podpořit naše kluky dojděte fandit. Hodně štěstí do zápasu všem hráčům.

 

 Fotbalové menu:       Dorost: FC Bučovice – Tišnov

                                   Výkop: 3.4.2011 13:00

                                   Stadion:  Hájek Bučovic

 Soupiska na zápas: Křivák J., Chadima J., Koudelka P., Nový  M., Jelínek R., Vrábel P., Marcone N., Havránek M., Lazor Z., Vala L., Kachlík M., Marek M., Kroupa J., Němec L.

 

Zranění: Při tréninku se zranil brankář Erik Havránek, a tak proti Tišnovu se v brance představí Mira Nový

 

Tip správce: 4:2

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

?

(kamas, 30. 3. 2011 21:19)

vydím to na 2-4....,2goli Marcone...:-)

:-D

(Správce, 2. 4. 2011 11:35)

Takový výsledek si nemůžem dovolit..., ale uvidíme :-)