Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview Kunštát - FC Bučovice

5. 4. 2011

 

V sobotu odehraje naše dorostenecké mužstvo 2. mistrovské utkání jarní sezóny. Utkání odehrajeme v Kunštátu. Kunštát sídlí v tabulce na 11. místě a není daleko od sestupové příčky. Zato naši kluci si po nedělní remíze na domácím hřišti s Tišnovem udržely 3. místo, ale kvůli zbyteč ztrátě máme 2 body na 6. flek, a tak v tomto utkání jsou body více než povinné.

Naši borci během týdne, budou muset trénovat zakončení, protože je to naše jediná slabá stránka, ale v zápase s Kunštátem by se měla tato produktivita zlepšit, už jen kvůli tomu, že proti nám nastoupí tým s nejvíce inkasovanýma brankami, a taky s nejméně vstřelenými brankami. Ale naši hráči nemůžou spoléhat na tuto statistiku a odehrát neméně tak kvalitní utkáni, jako s Tišnovem. První utkání dopadlo jednoznačným výsledkem 7:1 pro Bučovice a v utkání dostali hosté 2 červené karty, a tak nechme se překvapit co nám nabídne toto druhé střetnutí.

Kunštát - FC Bučovice ve 13:15 v Kunštátu.

 

Fotbalové menu:       Dorost: Kunštát – FC Bučovice

                                   Výkop: 9.4.2011 13:15

                                   Stadion: Kunštát

 

Soupiska na zápas: Křivák J., Chadima J., Koudelka P., Nový  M., Vrábel P., Marcone N., Havránek M., Lazor Z., Vala L., Kachlík M., Marek M., Kroupa J., Němec L., Havránek E.

 

Zranění: Momentálně jsou všichni připravení nastoupit a podat 100% výkon.

 

Tip správce: 0:3

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář