Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview TJ Framoz Rousínov - FC Bučovice

22. 4. 2011

Preview TJ Framoz Rousínov - FC Bučovice

            V sobotním utkání nastoupí naši kluci, proti těžkému soupeři TJ Framoz Rousínov. Do utkání musí naši kluci nastoupit koncentrovaně a odevzdat minimálně 100% výkon. Kluci z Rousínova sídlí o 2 body za námi na 4. místě a budou se nás snažit porazit a tím se dostat na 3. flek, ovšem i naši kluci chtě zůstat minimálně na 3. místě a v případě, že budou chtít pomýšlet i na 2. flek, tak 3 body z tohoto utkání budou více, než povinné. Dále to asi bude největší zkouška pro naše mužstvo, zda jsme na tolik silní, abychom mohli být, tak vysoko, protože předchozí utkání, jsme neměli příliš silné soupeře a ve všech ohledech jsme je přehrály. Minulý utkání Bučovič borci porazili doma FC Rudice 5:2. Ukázaly, že jsou na tom velmi dobře, ale stále není, taková pohoda a klid v zakončení, který budeme muset v Rousínově konečně zlomit, pokud budeme chtít i tam uspět. Rousínov velice dobrou obranu, což vyplívá z počtu inkasovaných branek, kdy dostali pouze 21 branek, což je o 10 méně, než my. Budeme tedy spoléhat na to, že se naši útocníci budou prosazovat a využívat všechny šance, kterých již nebude tolik, jak v předchozích zápasech. První střetnutí v této sezóně vyznělo lépe pro domácí, kdy Bučovice porazili 3:1. I v tomto utkání jsme nevyužívaly šance a i když jsme soupeře přehrály, tak on dokázal z minima získat maximum, 3 šance - 3 góly. Budeme doufat a věřit, že se to našim borcům povede a uspě. Máte-li chuť dojít se podívat na pořádně kvalitní utkání jste zváni.

 

Soupiska na zápas: Havránek E., Havránek M., Chadima J., Vrábel P., Marcone N., Nový M., Křivák J., Kroupa J., Vala L., Lazor Z., Koudelka P., Němec L., Marek M., Valenta M.

 

Zápasové menu: Dorost: TJ Framoz Rousínov - FC Bučovice

                         Výkop: 23.4.2011 ve 12:45

                         Stadion: Rousínov

                         Zápas z hlediska tabulky: 4. - 3.

                         Muži: FC Dražovice - FC Bučovice

                         Výkop: 24.4.2011 v 16:00

 

Zraně, absence na zápas: Do zápasu nenastoupí Marek Kachlík, který musí hrát za svůj hlavní klub FC Zbrojovku Brno. Dále nebude hrát naše mladá posila Lukáš Němec, který hraje se žáky ve stejný den.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-)

(kamas, 22. 4. 2011 22:17)

když vyhrajete máte u mě basu piva...

Kuk

(Koudy, 22. 4. 2011 20:06)

No útočníci budou muset proměňovat každou druhou střelu, jinak je to špatný :)