Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. kolo FC Bučovice - AFK Tišnov 1:1

4. 4. 2011

FC Bučovice - AFK Tišnov  1:1

Komentář k utkání:

            V neděli 3.4.2011 naše dorostenecké mužstvo odehrálo první mistrovské utkání jarní části. Na domácí půdě přivítaly brněnské mužstvo Tišnov, které z pohledu statistiky mělo s námi hrát vyrovnanou hru. První střetnutí vyznělo lépe pro naše mužstvo kde jsme na soupeřově hřišti vydržely výhru s nejtěsnějším možným výsledkem 1:0 Před tímto zápasem sídlely o bod za námi na 4. Místě, a tak toto střetnutí bylo považováno, jako boj o třetí flek. V případě naší výhry, nebo remízy pořád zůstáváme před Tišnovem, ale v případě prohry by se dostaly před nás. Naše mužstvo čekala velká zkouška, protože za jarní přípravu jsme odehrály pouze jedno přípravné utkání se Spartou Brno.

            První poločas: Naše mužstvo nezačalo moc dobře, hráči nevěděli co s čem, kazili se přihrávky a vůbec nic jsme nemohli vymyslet, a tak došla studená sprcha v podobě gólu do naší brány, ve které nastoupil náhradní gólman Mirek. Tento gól byl zbyteč, po zbyteč ztrátě če na velkém vápně. Po odebráni če ihned protihráč využil šance na centr, který našel útocníka a ten, už nezaváhal. Po inkasované brance, jako by naše mužstvo polili živou vodou. Najednou jsme měli jednoznačnou převahu a soupeře jsme jen zřídka pouště do útoku, ale gól již do poločasu nepřišel. Poločas výsledkově vyzněl lépe pro hostující mužstvo, které využilo jedinou šanci.

            Druhý poločas: Do druhého poločasu již nemohl nastoupit brankář Mirek Nový, kvůli velké bolesti hlavy, a tak musela nastoupit naše brankářská 1 Erik Havránek, který nenastoupil od začátku kvůli zraně prstu na ruce, a tak jsme museli spoléhat na to, že obrana odvede perfektní výkon a Erik, nebude mít žádnou práci. A přesně, tak se stalo obrana hrála velmi dobře asi, tak jak druhý poločas celé mužstvo. Na pravou obranu přešel Patrik Vrábel po střídání Pepi Kroupy za Romana Jelínka, který se postavil na pravého záložníka. Patrik odváděl spoustu soubojů s hostujícím útocníkem a téměř všechny vyhrál. Po příchodu Pepi se hra velmi oživila. Dařila se kombinace a soupeře jsme měli rozebraného, což pak vyznělo ve vstřelení branky Marka Kachlíka, který se po centru Marka Havránka nejlépe zorientoval ve vápně a brankářovi nedal šanci. Po vstřelené brance jsme trochu polevili, ale soupeře jsme nepustili dál, jak na vápno. Po chvilce držení če soupeře, jsme opět zapnuly na plný proud. Soupeře jsme doslova drti velmi dobrý výkon předvedla dvojice Marek Havránek spolu s Honzou Chadimou ve středu zálohy, kde si přivlastnili území. Tento zápas příliš nevyšel našim útocníkum, kteří se nemohli dostat do gólových šanci. Marně se kaž pokoušel o vstřelení branky a asi nejblíže ke druhé brance měl opět domácí stoper Marek Kachlík, který zůstal zapomenut na penaltě, ale tento pokus bodlem vystřelil mimo branku. A tak utkání skončilo 1:1.

             Naši kluci zaslouží velkou pochvalu, za předvedený výkon, ale je velká škoda, zbytečně 2 ztracených bodů. Doufáme, že podobný výkon akorát s lepším zakončením budou naši borci předvádět i následující zápasy. Příš týden zajíždíme do Kunštátu, kde odehrajeme utkání ve 13:15.

Sestava:         

                                           Nový Mirek /45´ Havránek Erik/              

                          Kachlík Marek      Koudelka Petr (C)  

Křivák Jakub  /70´ Marek Milan/                                Jelínek Roman /45´ Kroupa Josef/

                                          Chadima Jan

Vrábel Patrik                                                                   Marcone Nicol

                                          Havránek Marek

                  Vala Lukáš                                         Lazor Zdenek

 

Události zápasu - Branky: 55 min. Kachlík - 20 min. Juříček

                                  ŽK: 30 min. Juříček

Všechny výsledky 15. kola:

Medlánky           -       Letonice    5:0 (5:0)

MS Brno            -        Chrlice       4:1 (2:0)

Bučovice           -        Tišnov        1:1 (0:1)

Líšeň B              -        Rudice        6:2 (2:1)

Vyškov B            -        Rousínov    2:1 (1:0)

Rájec-Jestřebí  -        Sn Brno      2:8 (1:5)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dobrej bod

(kamas, 4. 4. 2011 17:21)

jak hrál Marcone?zase se zamotal do balonu že..............

:-)

(Správce, 4. 4. 2011 20:38)

Dobrej bod je špatně, toto byla jednoznačná výhra pro nás... Jak hrál mrkni se na hodnocení ze zápasu :-)