Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. kolo FK Kunštát - FC Bučovice

11. 4. 2011

FK Kunštát - FC Bučovice 1:2

Komentář k utkání: V sobotu 9.4 za nepříznivých větrných podmínek se naši kluci utkali s domácím mužstvem Kunštátem. V utkání jsme byli jasní favoriti a měli jsme brát 3 body, ale kvůli špatnému povrchu hřiště a silnému větru nebylo jasné nic. V tomto větru stačilo lehce kopnout do če a vítr jej odnese klidně i do brány, takže naše mužstvo mělo proti sobě většího soupeře, jak protihráče, a tak museli naši kluci máknout a hrát v klidu po zemi.

            První poločas: V první půli měli naši kluci výhodu větru v zádech, a také to bylo herně poznat. Soupeř se dostával jen zřídka do našeho vápna a my byli ti co měli udeřit a rozhodnout utkání hned od první minuty. Naši borci měli velké šance. Například krásná rána Marka Kachlíka z vápna, nebo pěkná střela z penalty Marka Havránka, ale gólman soupeře chytal velmi dobře, a tak stav byl pořád na obou stranách po 0. Největší šanci v dosavadním průběhu měl levý half Honza Chadima, který pláchl obráncům, ale na malém vápně špatně přihrál útočníkovi Lukášovi Valovi do prázdné branky. Své zaváhání následně napravil přesnou přihrávkou do ulice na Marka Havránka mezi nohama soupeře a ten nekompromisně zakončuje levou nohou a vedeme 1:0. Soupeř působil dojmem, že nás chce jen zmrzačit a co nejvíc nám znepříjemnit hru hrubými zákroky a nadávkami. A tak po první půli FK Kunštát - FC Bučovice 0:1.

            Druhý poločas: V druhé půli proběhlo střídání Mirka Nového za Nicola Marcona, který se postavil na kraj obrany a Patrik Vrábel přešel na pravého halfa. Druhý poločas byl pro naše hráče těžká zkouška, protože jsme hrály proti silnému větru. Hned po 10 minutách se soupeř dostal před velký vápno a využil vítr ke své střele, která trefila konstrukci brány konkrétně levou tyč od které se míč odrazil přímo k nohám protihráče, který již nezaváhal, a tak stav se náhle vyrovnal na 1:1. Bylo jasné po vstřelené brance soupeře, že budou střílet i z velké dálky a doufat, že vítr jim pomůže, ale to se jim dále již nedařilo. Soupeřovi druhou půli docházeli síly a toho se naši hráči snažili využít, ale průběh opakoval zápas s minulého kola proti Tišnovu dobrá kombinace přihrávky, ale jakmile se kluci dostali na vápno soupeře, tak vše zhaslo. Proběhlo také další střídání na naší straně a do hřiště se dostává Milan Marek, který nahradil Jakuba Křiváka. Opět největší šanci probíhající druhé půle měl Honza Chadima, ke kterému propadl míč z centru Patrika Vrábela, ale míč levou nohou na malém vápně nastřelil přímo do velmi dobře chytajícího brankáře soupeře. Chce to víc klidu v koncovce. Hra stále byla na soupeřově straně, ale žádné šance, jen náznaky. Až do 75 minuty, kdy Honza Chadima běžel z lajny do středu hřiště a už to vypadalo, že se pokusí vystřelit, ale rozmyslel si to, poté co zahlídl krásný zběhnutí Pepi Kroupy  a tak nezaváhal a krásnou lobovanou přihrávkou Pepu našel, který byl rychlejší, jak brankář a nekompromisně umístil míč do sítě soupeře. V průběhu posledních 10 minut již hra, byla rozkouskovaná tvrdými fauly soupeře a když sudí nepíská, tak Marek Havránek má připomínky k rozhodčím, kterému následně za to dává žlutou kartu. Po dalších velmi hnusných zákrocích se ozývá i náš trenér směrem k sudímu a to naštvalo hráče Kunštátu, který nehorázným způsobem se sprostými slovy nadával našemu koučovi a rozhodčí mu dává pouze žlutou kartu. Takové chování se nedá prominout. Nakonec po menším závěrečným tlaku soupeře naše mužstvo vyhrálo nejtěsnějším možným rozdílem 1:2. Kluci zaslouží pochvalu za zachování chladné hlavy po tvrdých až přehnaných soubojích. V dalším utkání hostíme na domácí půdě poslední tým tabulky Rudice. Začátek utkání je v neděli 17.4.2011 ve 13:30.

 

 

Události zápasu: 55´Kroupa - 25´ Havránek, 75´ Kroupa

                            ŽK: Havránek

 

Sestava:         

                                                 Havránek Erik

                              Kachlík Marek               Koudelka Petr (C)

Křivák Jakub /65´ Marek Milan/                                                           Vrábel Patrik

                                               Havránek Marek

Marcone Nicol /45´ Nový Mirek/                                                           Chadima Jan

                                                  Kroupa Josef 

                   Vala Lukáš                                                 Lazor Zdenek

 

Všechny výsledky 16. kola

 

Chrlice              Rájec-Jestřebí   2:1 (2:1)

Rousínov          Líšeň B             2:1 (0:1)

Kunštát             Bučovice          1:2 (0:1)

Letonice           MS Brno           0:3 (0:1)

Sn Brno            Vyškov B         6:1 (3:1)

Rudice              Čebín               0:1 (0:0)

Tišnov              Medlánky         0:0 (0:0)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-)

(správce, 15. 4. 2011 8:26)

Tak jasné... ?:-) Tohle je na trenérovi, asi nepodává, takový výkon, jakej by měl pro základ, ale dojdi se podívat někdy na zápas a třeba si uděláš názor proč to tak je :-)

gratulace

(kamas, 11. 4. 2011 19:46)

hlavně že jsou 3body,jenom to střídání pořád stejné,MAREK,MAREK,JESTLI JETO PODLE VÝKONU,OK.