Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Bučovice - FC Moravská Slavia Brno 2:0 (1:0)

13. 7. 2011

V neděli naši dorostenci odehráli poslední utkání sezóny 2010/2011 na domácí půdě s Moravskou Slavii, která sídlí na první místě s velkým náskokem bodů. Toto utkání si měli zejména užit hráči Petr Koudelka, Lukáš Vala a Zdena Lazor, kteří kráčejí dál do mužů. Ale toto utkání si užili opravdu všichni, a tak vypadal i výsledek. I přesto že naši dorostenci kolo předtím dostali debakl 10:1 a sídleli na 4. místě dokázali se tímto faktem vyrovnat a předvést výborný výkon.

            První poločas: Do prvního poločasu naši vstoupili velice odhodlaně bez špetky respektu k prvnímu mužstvu. Soupeře jsem přehrávali hned od začátku a díky tomu jsme hned v 9 minutě vstřelili branku, poté co rozpačitou rozehrávku od stoperů a brankáře hostů přečetl Zdena Lazor, který vypíchl brankáři míč z nohy a s trefením prázdné brány již problém neměl stav 1:0. Dále jsme to byli my, kteří veleli tempu a kvalitě hry. Do šancí jsme se dostali vícekrát než soupeř, ale ten měl opravdu obrovskou, poté co kanonýr Morendy Ferko utekl obráncům a šel sám na brankáře, ale Erik výtečným zákrokem míč zarazil. Celý tým pracovat na plný obrátky s menším pokulháváním na pravé straně. Naši borci hráli opravdu pohledný fotbal, kdy kombinace kolikrát byla namíru stejná, jak v učebnici fotbalu.

            V utkání, neboli v prvním poločase jsme hráli opravdu slušně a výsledek, by měl vypadat i o trochu lépe jak 1:0. Poslední poločas sezóny a poslední poločas v dorostu pro 3 vycházející muže. “Pojďme si zahrát” znělo při odchodu z kabiny na druhou polovinu utkání.

            Druhý poločas: Jaká pohoda v kabině, taková pohoda na hřišti a to přesně se splnilo, kdy po krásné kombinaci středem poslal Marek Havránek gólovou přihrávku na Lukáše Valu a ten levou nohou překonává po zemi k tyči brankáře a skóre vypadalo 2:0.Góóóóóól, tak to si mohl zařval Lukáš Vala, po tomto prvním gólu jarní části sezóny, kdy měl obrovskou smůlu a zároveň poslední gól za dorostence. 2:0 byl opravdu překvapivý, ale zároveň zasloužený výsledek a ten si naši hráči v klidu hlídali, hrál se rychlý vyčerpávající fotbal s úmyslem našich borců zvýšit náskok a úmyslem Morendy snížit tento pro ně nepříjemný stav. Minuty utíkaly a šance, také byli, ale stav se již neměnil. Ke konci utkání se hrálo již na dvě části půlka hráčů na jedné, druhá na druhé straně. Hráči již tahali nohy a těšili se na odpískání konce.

            Utkání zvládli naši dorostenci bravurně a zaslouží velkou pochvalu. Naši 3 muži se rozloučili s dorostem velice dobře po té co každý splnil svoji práci. Lukáš Vala vstřelil branku, Zdena Lazor vstřelil branku a Petr Koudelka uhlídal obranu a nedostal gól. Naši dorostenci se tímto výsledkem vrátili zpět na 3. místo.

 

Události zápasu: 9´ Lazor, 49´ Vala

 

Sestava:                                 Havránek E.

                                   Koudelka P.    Kachlík M.

Marek M. /Kadluba O./                                                         Jelínek R.

                                               Vrábel P.

Marcone N. /Křivák J./                                                          Chadima J.

                                               Havránek M.

            Lazor Z.                                                         Vala L.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář