Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Bučovice - Slovan Brno 3:2 (2:0)

2. 5. 2011

V neděli 1. Máje se naše dorostenecké mužstvo utkalo s brněnským mužstvem Slovan Brno. Do utkání naši borci nastoupili velmi sebevědomě a jasně chtěli brát všechny 3 body. Slovan před tímto utkání okupoval 5. místo se ztrátou 4 bodů na náš celek, a tak mohlo být utkání i vyrovnané. První setkání obou mužstev skončilo nerozhodně 1:1, a tak jsme dnes museli vyhrát po té co jsme tam zbytečně ztratili 2 body. Minulý týden se zápas naším hráčům hodně nepovedl a prohrál s Rousínovem 1:0, tímto výsledkem přišli o 3. flek.

            První poločas:  Do prvního poločasu jsme nastoupili velmi špatně a soupeř toho využíval útočnými výpady, který ovšem nevyústili ve vstřelenou branku hostí. Díky tlaku na nás měli hosté otevřenou obranu, čehož jsme využili tím, že Lukáš Vala dostal pěkný míč za obranu. Krásnou kličkou se uvolnil od obránce a na malém vápně nahrál na penaltu, kde byl připraven domácí stoper Marek Kachlík a nekompromisně po zemi nedal brankáři šanci. Po vstřelené brance naše mužstvo lehce ožilo, ale stále to nebylo ono, až do té doby, kdy Petr Koudelka dal krásný pas po lajně domácímu záložníkovi Honzovi Chadimovi, který si poradil s obráncem a následně poslal přízemní centr na první tyč, kde si zbíhal domácí útočník Zdena Lazor, ale obránce těsně před ním míč tečoval, a tak překonal vlastního gólmana. 2:0 byl momentální stav a náhle jsme začali hrát úplně jinak. Velmi dobře v prvním poločase chytal Erik Havránek, který likvidoval soupeřovi šance. Poslední domácí šancí byla střela Honzy Chadimy z rohu malého po vypíchnutí míče z nohy obránce, ale brankář si s touto střelou poradil, dále se již nic nedělo, kromě pár výpadů hostů.

            Poločas byl ze začátku s převahou hostů, ale po té se hra vyrovnala. Stále i přesto, že naši hráči vedli 2:0 nehráli kdoví, jak skvěle a stou to hrou by měli začít něco dělat. V prvním poločase docela hořel střed zálohy, který často nechal domácí stopery ve štychu a ti pak museli hasit přečíslení 3:2. Většina hry se odehrála přes pravou stranu, ale oba góly padli z levé, kde bylo hodně prostoru, ale hráči toho nevyužívali. Stav poločasu 2:0.

            Druhý poločas: V druhém poločase proběhli 2 změny. Střídal levý záložník Nicol Marcone, kterého nahradil Roman Jelínek a Jakub Křivák za Mirka Nového. Naši hráči nastoupili velmi dobře do druhého poločasu, soupeře jsme přehrávali, což vyústilo ve velkou šanci po úniku Honzy Chadimy a následného centru na Lukáše Valu, ale ten hlavou míč netrefil. Následně se hrál opět vyrovnaný fotbal s malými šancemi na obou stranách, až do té doby, než hostující útočník vyslal krásnou střelu zpozad vápna a nedal brankáři střelou po zemi šanci. Po gólu přišlo střídání Milana Marka za Zdenka Lazor, který šel na pravého záložníka, Jelínek do středu zálohy a Kroupa do útoku. Toto střídání a změna hráčů v poli přineslo ovoce a to krásnou přihrávkou Marka Havránka na Honzu Chadimu, který běžel sám na brankáře, ale všiml si ještě vedle sebe Pepi Kroupy a tak neváhal, přihrál mu a Pepa nekompromisně zavěsil. V 75. minutě se při střetu s obráncem Slovanu zranil Honza Chadima a kvůli zranění, již nemohl dále pokračovat a tak se do hry dostal Martin Valenta, který vystřídal Honzu na levé záloze. Ke konci zápasu, už jako by naši kluci přestali hrát, že je výhra doma a soupeř toho využil, kdy po standardní situaci vstřelil branku. Konečný stav utkání je 3:2.

            Utkání bylo velmi vyrovnané. Po reakci hráčů na našeho soupeře jsme se všichni shodli, že to byl zatím nejtěžší soupeř jarní části sezóny. Kluci zaslouží pochvalu za předvedený výkon, jen škoda vypuštění závěru a inkasování zbytečné branky. Příští utkání zajíždíme do Rájec-Jestřebí.

 

Události zápasu: 7´ Kachlík, 25´ vlastní, 65´ Kroupa – 55´ Barták, 90´ Zahrádka

                              ŽK: Vrábel, Lazor, Marcone

 

Sestava:                      Havránek E.

                        Kachlík M.     Koudelka P. (C)    

Vrábel P.                                                      Nový M./45´ Křivák J./

                                    Havránek M.  

Marcone N./45´ Jelínek R./                         Chadima J. /75´ Valenta M./

                                    Kroupa J.

Vala L.                                              Lazor Z./65´ Marek M./

 

Všechny výsledky 19. kola:

Letonice          Kunštát            3:3 (1:1)

Medlánky        Rousínov          1:0 (1:0)

Tišnov            Chrlice              2:2 (2:2)

Bučovice         Sn Brno            3:2 (2:0)

Čebín              Rájec-Jestřebí 4:0 (1:0)

Líšeň B            Vyškov B         0:4 (0:0)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář