Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Chrlice - FC Bučovice 3:5 (2:0)

6. 6. 2011

V neděli 6. června se naši dorostenci utkaly s týmem z druhé poloviny tabulky, a to s mužstvem Chrlic. Utkání se mělo podle rozpisu hrát v sobotu, ale svaz udělal chybu, která naštěstí byla odhalena včas. Do utkání jsme nastoupili, jako favoriti sídlící na 3. místě.

            První poločas: Utkání jsme začali velice špatně, nekoncentrovaně a hned v 6. minutě jsme dostali branku. Domácí stoper vyslal míč na útočícího hráče. Míč přeskočil našeho stopera Petra Koudelku a útočník neměl problém překonat Erik Havránka v brance. 1:0. Špatný výkon pokračoval a v 10. minutě uniká po pravé straně kanonýr Chrlic Wolf a střelou k levé tyčce překonal brankáře. 2:0. Do poločasu jsme měli tutové šance, ale žádnou neproměnili. Soupeře jsme přehrávali, ale branku nedali. V 30. minutě trenér střídal Romana Jelínka za Milana Marka, který hrál na levém bekovi. Největší šanci prvního poločasu měl nejprve Honza Chadima, který po pěkném centru Marka Kachlík neusměrnil levou nohou míč brankářovi za záda, po té také Marek Havránek, který se na penaltě ocitl úplně sám, ale vůbec netrefil branku. A tak skončil první poločas.

            Zápas se nezačal vyvíjet zrovna slibně, ale kluci v průběhu ostatních minut ukázali, že chtějí ještě bojovat i o všechny body, a tak se o půlce povzbudili a nastoupili s úmyslem otočit zápas. Světelná tabule po poločasu ukazovala 2:0.

            Druhý poločas: Jak špatný byl nástup do prvního poločasu, tak dobrý byl nástup do druhého. Ve 47. minutě vysílá po Marek Havránek míč na Honzu Chadimu do lajny, ten si poradil kličkou s domácím záložníkem Wolfem a vyslal centr na Nicola Marcone, který ovšem hlavou trefil pouze brankáře. Hned následně Patrik Vrábel krásným míčem ze středu posílá Honzu Chadimu do samostatného úniku, ale ten míč zasekává, hned nahrává Lukášovi Valovi, ten z první do ulice zpátky na Honzu a ten předvedl týmovou spolupráci v době, kdy mohl střílet, nahrává Zdeňkovi Lazorovi do prázdné brány. Akce, jak z fotbalové učebnice a stav ukazoval 2:1. Ovšem naděje na dorovnání, zase popadla po úniku na pravé straně, přihrávce před bránu a následnou střelou pod víko. 3:1. Ale i přes toto se naši kluci nevzdali a začali bojovat. Po rozehrání míče se Lukáš Vala dral mezi domácí stopery, kteří ho nedovoleně zastavili, a tak se kopal trestný kop, ke kterému se postavil Honza Chadima. Vzdálenost míče od velkého vápna činil 3 metry, a tak to byla slibná šance na snížení stavu. Před Honzou stála zeď podobná velké čínské zdi, ale Honza i přesto skóroval, i když se brankář míče dotknul. 3:2. 60. minuta Patrik Vrábel si našel dobré místo 4 metry před vápnem a dělovou střelou vymetl šibenici, opravdu chuťovka podobná brankám Anglické Premier League. 3:3 byl stav, který nyní vládl, ale naši borci se s remízou nechtěli spokojit, a tak podnikly v 78. minutě akcičku po pravé straně, kterou po přihrávce Lukáše Valy usměrnil do brány Zdena Lazor. 3:4 a nesměrná radost na naší straně. 82. minuta Lukáš Vala uniká obráncům a míč nastřeluje brankáři do břicha. I před naší brankou byl závar, po nesmyslných přímých kopech, který rozhodčí nařizoval, ale naši kluci bojovali statečně. Absolutní pojistka přišla po centru na levou stranu ze středu hřiště. Míč stoper tečuje, po té nezkušený obránce míč podbíhá, a když rukou chtěl míč zastavit, tak se mu to nepovedl a Honza Chadima sám zdrhá na brankáře a housličkami brankáři dává našemu týmu jistotu 3 bodů.

            Opravdu klobouk dolů před druhým poločasem. Hráči ukázali týmovou práci, žádný sólistické úniky, pouze krátké přihrávky, na které soupeř neměl šanci hrát. Hráči zaslouží velkou pochvalu za zapojení srdce a povzbuzení se i po velice špatném prvním poločase.

 

Události zápasu: 6´ 55´, 10´ Wolf - 50´, 78´ Lazor, 58´, 88´ Chadima, 65´ Vrábel

ŽK: Jelínek

 

Sestava:                       Havránek E.

                        Kachlík M.               Koudelka P.

Křivák J. /82´ Nový M./                                           Marek M. /30´ Jelínek R./

                                          Vrábel P.

Marcone N.                                                               Chadima J.

                                         Havránek M.

            Lazor Z.                                                  Vala L.

 

Všechny výsledky 24. kola:

Líšeň B                  MS Brno               3:1 (2:0)                              

Branky: Praks, Vejmělek, Široký - Ferko

 

Rousínov              Rudice                   6:4 (2:0)                              

Branky: Honek Michal 3, Honek Tomáš 2, Divácký - Vymazal 2, Kocman, Sehnal

 

Chrlice                   Bučovice              3:5 (2:0)                              

Branky: Šmíd 2, Volf - Chadima 2, Lazor 2, Vrábel

 

Čebín                     Medlánky             1:3 (1:2)                              

Branky: Horčica - Deial, Jarůšek, Vasil

 

Rájec-Jestřebí      Tišnov                   0:1 (0:1)                              

Branky: Štěrba

 

Sn Brno                 Kunštát                 5:1 (1:1)                              

Branky: Líkař 2, Břenek, Dvořák, Hruška – Kuruc

 

Vyškov B             TJ Letonice          2:2

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář