Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Medlánky - FC Bučovice 10:1 (3:0)

13. 7. 2011

V sobotu 11.6.2011 se naši dorostenci utkali s Medlánkami. Toto utkání nemělo být jedno těch těžších, ale díky špatné týmové práce jsme do Medlánek odjeli v 10, a tak již utkání muselo vypadat úplne jinak. V utkání jsme se museli vyrovnat s 10 člennou sestavou, s nervy na svoje spoluhráče, kteří nás nechali v kaši, sestava celá zpřeházená i se žákem, zranění Miri, který byl na hřišti do počtu a v poslední řadě s protihráči.

            První poločas: Do utkání jsme nastoupili hned špatne a dostáváme branku, ale následně máme i my 2 šance, které se dali využít a nastal konec, najednou jsme dostali druhou branku. O pár minut později další branka po chybě brankáře. Do poločasu nepadla již branka.

            Utkání jsme začali né tak hrozně, ale s následnými minutami jsme se přestali bránit a domácí hráči si hráli na trénink střelby. Stav po poločasu 3:0.

            Druhý poločas: Čtvrtý, pátý, šestý, sedmý. Naše mužstvo bylo zcela rozdrceno, a tak mohli domácí střídat, došli slabší hráči a my toho využili a vstřelili čestný gól, o který se postaral Marek Havránek. Poté opět padali branky do naší brány, až se skóre zastavilo na 10:1.

            Utkání jsme absolutně nezvládli a ostudně prohráli. Ovšem za tento výsledek můžou hlavně hráči, kteří se vykašlali na své spoluhráče a zůstali doma, nebo kde.

 

Události zápasu: branky:       - Havránek

 

Sestava:                                 Havránek Erik

                        Chadima Jan                          Nový Mirek

Křivák Jakub                                                                         Kadluba Ondra

                                               Vrábel Patrik

Marek Milan                                                                          Jelínek Roman

                                               Havránek Marek

                        Marcone Nicol

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář