Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rájec-Jestřebí - FC Bučovice 0:9 (0:6)

9. 5. 2011

 

V neděli 8.5.2011 za krásného počasí se naše dorostenecké mužstvo utkalo s méně kvalitním soupeřem a to s hráči z Rájec-Jestřebí. V utkání jsme byli jasní favoriti a to jsme taky potvrdili.

            První poločas: V tomto utkání provedli trenéři jednu změnu a to že zkusili dát Honzu Chadimu na útok. Zdá se, že tato změna přinesla ovoce. Hned v 5. minutě se Honza dostal do gólové šance, kdy se po rohu ocitl sám na penaltě, ale nastřelil pouze břevno. Následně jsme se již radovaly a to ze vstřelené branky Romana Jelínka, který unikl obráncům a poslal housličkami brankáři míč do brány. 1:0. Po té unikl Honza Chadima a ukázal týmovou spolupráci a při běhu samotného na brankáře přihrál Nikimu Marcone, který neměl problém trefit prázdnou bránu. 2:0. Další vstřelenou branku přidal Honza Chadima, kdy dostal krásný míč za obranu brankáři udělal kličku a míč poslal do prázdné branky. 3:0. Další navýšení skóre vzniklo po zdrhnutí Honze Chadimi obráncům a opět přihrávkou na volného Zdenka Lazora, který usměrnil střelu pod víko. 4:0. Nicol Marcone následně předvedl další pěkný únik a sám i zakončil. 5:0. Těsně před poločasem se prodral Honza Chadima vápnem přes hráče a nahrál Romanu Jelínkovi před volnou branku, ale ten byl faulován. Pokutový kop s přehledem proměnil Erik Havránek. 6:0.

            První poločas naši kluci soupeře rozmetli a ten se jen zřídka dostal na naši půli díky skvělému výkonu obrany a to Jakuba Křiváka, Petra Koudelky, Patrika Vrábela a Marka Kachlíka. Naši borci měli ještě hodně šancí, ale i tento náskok byl značný a jisto jistě ne konečný.

            Druhý poločas: Do poločasu udělali trenéři 2 změny. Střídal Lukáš Vala za Milana Marka, který se posunul na útok a Honza Chadima na zálohu. A ještě Mirek Nový za Kubu Křiváka. Patrik se přesunul na pravou obranu. V druhém poločase jsme se na gól nadřeli a první gól druhého poločasu vstřelil až v 60. minutě Marek Kachlík, který z vápna krásnou střelou nedal brankáři šanci. 7:0. Následně potáhl po straně Nicol Marcone  míč utekl i obráncům a krásnou střelou na vzdálenou tyč završil 3 gólu. Nicol Marcone aláááááááá Francesco Totti Hattrick. 8:0. Poslední branku vstřelil Petr Koudelka, který se vyměnil s Honzou Chadimou a krásným únikem překonal brankáře. 9:0. Po té se ještě jednou dostal do šance a ukázal charakter kapitána, kdy místo střely nahrál volnému spoluhráči Nikimu Marcone, ale ten opět stál v ofsajdu. Nespočet šancí měli naši borci v druhém poločase, ale nedařilo se je proměnit.

            Utkání jsme zvládli na 1 a soupeře jsme rozmetli rozdílem 3 tříd. Celý tým si zaslouží velkou pochvalu za předvedený výkon a nedopuštění se nějakých zmatků. Nyní se již musíme připravit na příští utkání, kdy doma hostíme silný Vyškov B (A).

 

Události zápasu: 10´ Jelínek, 15´, 35´, 80´ Marcone, 20´ Chadima, 25´ Lazor, 45´ Havránek E., 60´ Kachlík, 85´ Koudelka

 

Sestava:                                          Havránek E.

Křivák J. /45´ Nový M./        Kachlík M.          Koudelka P.             Vrábel P.

Marek M. /45´ Vala L./                              Jelínek R.                       Marcone N.

                                         Havránek M.

          Chadima J.                                             Lazor Z. /65´ Valenta M./

 

Všechny výsledky 20. kola:

Rousínov        MS Brno         1:7 (0:3)                     

Kunštát           Tišnov             1:5 (0:2)                     

Chrlice             Líšeň B          2:3 (2:1)

Vyškov B          Čebín             12:0 (4:0)                   

Rájec-Jestřebí Bučovice       0:9 (0:6)                     

Sn Brno             Medlánky       2:1 (0:0)                     

Rudice               Letonice        3:3 (1:0)                     

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

,

(kamas, 9. 5. 2011 21:41)

Tottíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí,moc nemachruj at ti to nastoupne do hlavy(dole):-)

:)))))))))

(N.Marcone, 9. 5. 2011 17:43)

:))))))))

:)

(koudy, 9. 5. 2011 16:41)

Pěknéé :);