Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK Líšeň - FC Bučovice 0:2 (0:1)

23. 5. 2011

            V neděli 22. Května za krásného slunečného počasí se naši dorostenci utkaly s Líšní. Utkání se hrálo na umělé trávě a na to naši hráči nebyli dost zvyklý. Možná nakonec bylo pro nás dobré, že jsme měli poslední 2 tréninky na umělé trávě a tak si hráči zvykly na tento povrch. Guma mezi trávou byla ze slunka neskutečně rozpálená a tak naše hráče pálily podrážky a skluzy byli více než nepříjemné. I s těmito podmínkami se naši borci vypořádaly nadmíru dobře.

            První poločas: Do utkání jsme vstoupili zakřikle asi, už jen díky debaklu z minulého kola a měli jsme jen brejky, díky kterým jsme byli mnohem nebezpečnější. 5. Min Honza Chadima zdrhá za obranu kam dostává krásný míč od Marka Kachlíka, ale míč do brány neusměrnil. Další akce již byla stoprocentní, kdy Pepa Kroupa utekl obráncům a brankář již neměl šanci a Pepovi strhl nohy. Rozhodčí ukazuje na penaltu, které se staví sám Pepa. Děs, bída kopnutá penalta. Pepík nestřelil ani technicky a ani né razantně a tak brankář neměl problém penaltu chytnout. Stav stále 0:0. Soupeř měl sice převahu v držení míče, ale branku příliš neohrozil. Ovšem útocník Líšně také zdrhl obraně a Erik Havránek výtečně. Obrovskou šanci měl Zdena Lazor, který netrefil prázdnou branku po teči obránců. Další šanci měl opět Pepa, který přehodil brankáře a na brankové čáře obránce míč vykopl. V dalším průběhu se zranil Marek Kachlík a za něj nastoupil Nicol Marcone, který šel na levou zálohu a Honza Chadima na stopera. Hned po změně Marek Havránek využívá špatné domluvy mezi domácím stoperem a gólmanem, míč vypíchl a brankáře houslemi překonal. 0:1. Do poločasu měli velkou šanci také domácí, kdy opět útocící hráč utekl obráncům a Erik opět výborně “BETONAMI”. Poločas 0:1

            Do utkání jsme nenastoupili nejlépe, ale ihned jsme se do něj dostali. Naši borci měl dost šancí, ale na druhou stranu nás také podržel náš brankář Erik Havránek.

            Druhý poločas:  Hned jsme začali útocit a vytvářet si další šance. Domácí vystřídali a posilnili útok, ovšem útočník neměl šanci proti dobře hrající dvojici stoperů Petrem Koudelkou a Honzou Chadimou. V dalších minutách vystřídali oba týmy, kdy Líšeň posílila útok hráči A a nás trenér obranu Milana Marka za Jakuba Křiváka. Milan šel na zálohu a Patrik Vrábel na obranu. Výborný výkon také předváděli krajní obránci Mirek Nový a Patrik Vrábel, kteří také nedávali příliš prostoru útočícím hráčům domácích. Naši hráči si drželi náskok jednoho gólu a míč před vápnem ihned odpálili na Zdenka a Pepu. Erik předváděl výborný výkon likvidoval každou střelu i centry. Největší šanci v dosavadním průběhu druhého poločasu měl “OPĚT” Pepík, ale ten dnes nemá den. Míč s kterým si udělal obránce netrefil a nevyužívá výbornou šanci. Nakonec jsme se pojistky přeci jen dočkali a to když Milan Marek házel aut Zdena Lazor prodloužil na zadní tyč a tam opět poslední dobou střelecky posilněný Nicol Marcone, který krásnou patičkou potvrdil výhru 2:0 Bučovic. Posledních 5 minut se hrál již dohrávací výkon, kdy už se hráči domácích snažili aspoň vstřelit 1 gól, ale to se nepodařilo a vezeme si zaslouženě 3 body.

            Utkání naši hráči zvládly nad míru dobře a po ostudném výkonu proti Vyškovu si napravili reputaci. Dnešní výkon byl opravdu dobrý. Hráči přistoupili výborně k zápasu a každý se snažit odvést maximum práce.

 

Události zápasu: branky: 35´ Havránek, 86´ Marcone

 

 

 

 

Sestava:                       Havránek E.

                 Kachlík M. /30´ Marcone N./    Koudelka P. (C)

Křivák J. /60´ Marek M./                                                 Nový M.

                                           Jelínek R.

Vrábel P.                                                                       Chadima J.

                                          Havránek M.

                      Kroupa J.                                Lazor Z.

 

Všechny výsledky:  

Rousínov                 Tišnov         1:0 (0:0)  
Branky: Kervitcer

Chrlice                      Čebín          4:0 (2:0)  
Branky: Zuska 2, Kožíšek, Volf

Líšeň B                      Bučovice    0:2 (0:1)  
Branky: Havránek, Marcone

Vyškov B                    Medlánky    2:3 (0:0)  
Branky: Bradáč, Luska - Petrů 2, Jarůšek

Rájec-Jestřebí          MS Brno      2:6 (1:2)  
Branky: Krempaský, Pavlíček - Ferko 3, Malíř 3

Rudice                       Kunštát        2:3 (1:0)  
Branky: Sehnal, Čechman - Juránek 2, Stehlík
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:)

(N.Marcone, 23. 5. 2011 16:51)

pekny :)