Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Framoz Rousínov - FC Bučovice 1:0 (1:0)

26. 4. 2011

 

 TJ Framoz Rousínov – FC Bučovice 1:0 (1:0)

 

 V sobotu 23. dubna za krásného slunečného počasí se utkaly naši dorostenci s konkurenčním týmem Rousínov. Utkání mělo být vyrovnané, už jen z hlediska umístění v tabulce, kdy naši borci sídlely na 3. místě a hráči Rousínova na 4. Oba týmy dělili v tabulce pouze 2 body a tak se v tomto utkání hrálo o 3 flek. 

 První poločas: Do utkání jsme nastoupili velmi špatne, nekoncentrovaně, nemohli jsme se dostat do hry. Dá se říct, že nás soupeř doslova mlel, ale bez šancí. Ovšem i my jsme měli 2 velké šance. Pepa sám ve velkém vápně soupeře, ale míří nad. Následně obránce nahrává brankáři míč, který si neuvědomí, že jde o malou domů, a tak jsme měli velkou šanci z nepřímého kopu na penaltě. K němu se postavil Honza Chadima společně s Petrem Koudelkou, ale Honza trefil pouze vybíhající blok obránců. Velký tlak domácích vyústil ve vstřelenou branku do naší sítě, kde se po standardním kopu dobře uvolnil na vápně záložní hráč Rousínova a krásnou střelou k tyči nedal brankáři šanci. Do konce poločasu se již nic zvláštního nedělo, nadále nás soupeř tlačil, ale šanci si již nevytvořil. Poločas 1:0.

 

 Druhý poločas: V druhém poločase udělal náš trenér jednu změnu a to takovou, že vyměnil v záloze Honzu Chadimu za Patrika Vrábel, který se přesunul na jeho post stopera. Zdá se, že tato změna pohnula s naší hrou. Najednou jsme začaly hrát lépe, jak domácí. Začala se dařit kombinace a soupeře jsme, tak často nepouštěli do útočných akcí. Hrál se vyrovnaný fotbal s menší převahou na naší straně, což vyústilo v tutovou šanci Nicola Marcone, který se ocitl po standardní situaci a následnou tečí Marka Havránka na malé vápně úplně sám, ale míč netrefil a nastřelil brankáře. Dále se hrál nudný fotbal, až na menší úlety domácího obránce s naším útočníkem Zdeňkem Lazorem. Ke konci utkání se přesunul Honza Chadima na stopera a Petr Koudelka šel na útok. Poslední velkou šanci měl Zdena Lazor, který zdrhnul obráncům a byl sám před brankářem, ale ten chytal výborně a to prokázal i po zlikvidování této šance. Tento zápas byl tragický, naši kluci se nemohli najít, a tak zvedneme hlavy a vybojujem si zpět 3. flek. Příští utkání hostíme Slovan Brno.

Události zápasu: 22´ Lacek

 ŽK: Legner – Chadima

Sestava:

                                                   Havránek Erik

                                 Chadima Jan          Koudelka Petr (C)

Marek Milan /75´ Valenta Martin/                                        Nový Mirek

                                                  Havránek Marek

Vrábel Patrik                                                                          Macrone Nicol

                                                  Kroupa Josef         

             Vala Lukáš                                                        Lazor Zdenek

 

 Všechny výsledky 18. kola:

Chrlice             Vyškov B       1:1 (0:0)

Rousínov         Bučovice         1:0 (1:0)

Kunštát            MS Brno         1:5 (0:1)

Rájec-Jestřebí Líšeň B           3:6 (2:3)

Sn Brno           Čebín              0:1 (0:1)

Rudice              Medlánky       0:6 (0:5)

Tišnov              Letonice          0:0 (0:0)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

?

(kamas, 26. 4. 2011 19:27)

jo hošani,když budete před zápasem chlastat,tak vám to nikdy nepůjde..................

Re: ?

(Správce, 26. 4. 2011 20:19)

Přesně tak, ale říkej jim to, jak chceš, ale stejně nikdy nebudou k tomu přistupovat zodpovědně... :-/ Byli tam vyjímky co flámovaly určitě den před...