Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas FC Bučovice - SK Rostex Vyškov očima soupeře

20. 5. 2011

Souboj krkavců v rukavicích

 

FC BUČOVICE – SK ROSTEX VYŠKOV „B“ 3:10 (1:2)

branky: 3´. – 0:1 – Martin GREPL, 30´. – 0:2 – Josef LIČKA, 45´. – 1:2 – Zdeněk LAZOR (p), 48´. – 1:3 – Josef LIČKA, 51´. – 1:4 – Filip NOVOTNÝ, 58´. – 2:4 – Josef KROUPA, 63´. – 2:5 – Jan BRADÁČ, 67´. – 2:6 – Dominik URBANČOK, 72´. – 2:7 – Dominik URBANČOK, 82´. – 3:7 – Marek KACHLÍK (p), 85´. 3:8 – David GOTTVALD, 87´. – 3:9 – David GOTTVALD, 90´. 3:10 – Michal JEŘÁBEK

ŽK: 32´. Marek KACHLÍK (šlapák na Josefa Ličku), 37´. Marek HAVRÁNEK (držení za dres Jaroslava Hladíka), 35´. Jan CHADIMA (kecy), 40´. Lukáš VALA (podražení Petra Ondry) – 45´. Václav NOVOTNÝ (faul), 83´. Filip LUSKA (faul)

ČK: 40´. Lukáš VALA (po obdržení ŽK nadávky protihráči) - nikdo

rozhodčí: Antonín HORVÁTH

diváků: 44

 

hráno ve středu 18. května 2011 od 17:00 na trávě stadionu Hájek v Bučovicích v rámci dohrávky 22. kola 1. třídy dorostu sk. „A“ JmKFS 2010/2011

 

 

SESTAVA FC BUČOVICE

 

Erik HAVRÁNEK – Marek KACHLÍK, Roman JELÍNEK, Patrik VRÁBEL, Marek HAVRÁNEK, Jan CHADIMA (68´. Marek MILAN), Petr KOUDELKA ©, Jozef KROUPA (68´. Jakub KŘIVÁK), Lukáš VALA/40´./, Miroslav NOVÝ, Zdeněk LAZOR

trenér: Zdenek VRÁBEL, vedoucí: Jaromír HAVRÁNEK, asistent: Pavel HANDLÍŘ

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV „B“

 

Šimon VRÁNA – Filip LUSKA, Václav NOVOTNÝ (46´. Martin ŠOUPAL), Radek CHALABALA, Martin GREPL, David GOTTVALD, Josef LIČKA (68´. Michal JEŘÁBEK), Michal PETŘEK ©, Filip NOVOTNÝ (62´. Jan BRADÁČ), Petr ONDRA (46´. Dominik URBANČOK), Jaroslav HLADÍK

trenér: Richard GOTTVALD, asistent: Petr MATULA, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ

 

 

 

Na středeční podvečer se v nedělním ošklivém odpoledni domluvila dohrávka dorostenecké 1.třídy. Počasí v pozdním středečním odpoledni by jistě nejednoho umělce inspirovalo k napsání nějaké té básně, či malbě krajiny pod blankytnou oblohou, přes níž se tu a tam proletěl ptáček zpěváček. Hrát se v neděli, mohla se psát kopie na Květy zla od prokletého francouze Charlese Baudelaira .

Nu, dosti fušování se do řemesla pánů Seiferta s Vrchlickým a jiným podobným kalibrům.

 

Do zápasu jsme vstoupili výborně, již ve druhé minutě David Gottvald potáhnul balon, nahrál Josefu Ličkovi, ten si balon nenechal pro sebe, nýbrž jej transportoval Martinu Greplovi a ten už si věděl rady – míč ze dvou metrů propasíroval do brány – 0:1!

Skupina Elán má v repertoáru píseň Ulica, tu taky uviděl Radek Chalabala, přihrál Josefu Ličkovi, který selhal v koncovce a skóre tedy nenavýšil.

Skóre se navýšilo po půlhodince hry: centr Davida Gottvalda na střed brány, číhající Josef Lička si věděl rady – 0:2!

Stoper domácí Kachlík se předvedl ve 32´. hnusně fauloval Ličku a po zásluze viděl žlutou kartu, kdyby to šlo, tak bych mu za tento zákrok udělal kartu barvy popelářů z Respona.

S kartami se roztrhnul pytel, v 35´. včerejší oslavenec Jan Chadima (k sedmnáctinám blahopřejeme!!! ) měl nějakou tu poznámku na muže ve žlutém, proto si žlutou prohlédnul.

Marek Havránek zatahal za dres Jaroslava Hladíka o dvě minuty později a taktéž uviděl kartu žluté barvy. Karetní osmiminutovka Bučovic skončila ve 40´. a když skončila, tak stopka je červená… Lukáš Vala šel do Petra Ondry způsobem pravidly zapovězeným, za což inkasoval žlutou kartu. Asi si myslel, že halv Vyškova simuluje a proto na něj vyjel s nejapnými řečmi doprovázenými nesportovními gesty a už ji měl! Kdyby takto razantně a nekompromisně rozhodovali všichni sudí ve fotbale, tak by se nešvar soustavného kecání minimalizoval!

Imbecilní uvažování předvedli naši beci minutu před poločasem při bránění v levé části defenzívy, z čehož resultoval skluz Radka Chalabaly na jednoho z bučovických a jasná penalta. Tu si s přehledem kopnul domácí hráč nosící příjmení nejlepšího futsalového klubu… - 1:2

Do konce poločasu se stihla udělit žlutá karta i vyškovskému hráči – Václav Novotný nastavil nohu obíhajícímu protihráči, po zásluze byl odměněn kartou. Z následného trestného kopu se domácí neprosadili.

 

O poločasové pauze zůstali v kabině Václav Novotný s Petrem Ondrou, na hřiště vběhnuli Dominik Urbančok a Martin Šoupal.

 

Velmi krásně si 3 minuty po pauze pohrál Josef Lička s Markem Kachlíkem, ihned jsem si vzpomenul na hrátky z římského derby v podání Cafúa s Pavlem Nedvědem, tehdy hrajícího za Lazio Řím. Po několikerém přehození si domácího stopera zakončil Lička volejem z malého vápna přesně do sítě – 1:3.

Josef Lička oplýval aktivitou, jeho aktivitu „odskákal“ opět Kachlík – důraz v napadání stál Kachlíka balon, Lička zpětnou nahrávkou našel někde na hranici velkého vápna F. Novotného, kterému ve skórování pomohla pravá tyč – 1:4!!

Domácí snížili v 58. minutě zásluhou Jozefa Kroupy na 2:4.

Jak se má střídající hráč vypořádat s nabídnutým místem v útoku všem ukázal Jan Bradáč, nahrazující Filipa Novotného – nastoupil v 62´., po půlminutě na hřišti vstřelil branku definitivně trhající rozdíl mezi oběma soky – 2:5!!!

Akce jedním dotekem na levé straně v 67´., kooperace mezi D. Gottvaldem a D. Urbančokem končí vstřelením další branky za záda Havránka. Branku si připsal Dominik Urbančok . 2:6.

Krásný centr z šedesátédeváté minuty Martina Šoupala na haxnu Michal Jeřábka, střela nekončí mezi třemi tyčemi, ale jen na mezi.

Úspěšněji spolupracovala dvojice Gottvald&Urbančok v 71. minutě: Nádherná diagonála od syna kouče, Urbančokovo ukázkové zpracování čelem k bráně s progresivními rysy, krátké vedení míče do vápna, položení si gólmana Havránka a zasunutí do prázdné brány – 2:7!!!

Kolem 77. minuty nás na lavečce začala obtěžovat tzv. hovada, odnesl to kouč Gottvald.

David Gottvald začal čarovat v 82. minutě, výsledkem jeho kouzel byla penalta po ztrátě míče. Marek Kachlík snížil v 82. minutě na 3:7.

Náladu si spravil Gottvald o 180 sekund později, když po akci na pravé lajně zvýšil z bezprostřední blízkosti na 3:8, což neunesli někteří domácí a začali se hádat. Připadal jsem si jako na turecké burze… Zmrazení na euforii kouče Gottvalda přinesla má informace o výši poplatku za 100. vstřelený gól „B“ týmu v této sezoně. Zhubnout o 3 kila během pár sekund je snem každého .

Aby toho neměli domácí málo, tak jsme jim nasypali do brány ještě dva kousky: minutu před koncem na 3:9 se prosadil D.Gottvald, v poslední minutě bylo vyslyšeno přání realizačního týmu Vyškova na zaokrouhlení stavu skóre na deset, Michal Jeřábek běžel sám na bránu domácích a umístěnou přízemní střelou k tyči stanovil výsledek včerejšího krásného podvečera na 3:10.

 

Chtěl bych poděkovat panu Novotnému, jenž si vzal do ruky praporek a celý zápas odmával pod tribunou, odkud na něj sem tam přilétla nadávka.

V souboji krkavců v brankách byl lepší ten vyškovský, za odměnu tady má písničku: http://www.youtube.com/watch?v=u7Q4dD8qp_4

 

Pro osvětu ještě jeden odkaz a to ten, kterak poslal Cafú Nedvěda na párek... http://www.youtube.com/watch?v=HrK4a8WVP88

 

V dalším kole se střetneme doma s nebezpečným týmem FC Medlánky, kde hraje bombarďák Jarůšek. Hraje se doma v neděli 22. 5. 2011 na vedlejším hřišti od 10:00.

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Candid Ways to Downgrade Blood Pressure

(Ainsuggeni, 26. 7. 2018 23:22)

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-prix-de-vente-en-pharmacie/